Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Informativni članak22. rujna 2022.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Zlatev na sastanku s ministricom kulture i medija Obuljen Koržinek

Predstavništvo Komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo kulture i medija intenzivirat će svoju suradnju u nadolazećem razdoblju, osobito oko informiranja javnosti i dionika o podršci Komisije audiovizualnom, kulturnom i kreativnom sektoru.

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Zlatev na sastanku s ministricom kulture i medija Obuljen Koržinek

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev danas se sastao s ministricom kulture i medija dr. sc. Ninom Obuljen Koržinek. Na sastanku je bilo riječi o Aktu o europskim medijskim slobodama kojega je prošlog tjedna usvojila Europska komisija, kao i o borbi protiv dezinformacija i pogrešnih informacija u javnom prostoru te jačanju medijske pismenosti u Republici Hrvatskoj. Sastanku su prisustvovali i državni tajnik ministarstva Krešimir Partl te voditeljica medija za Europsku komisiju u Hrvatskoj Andrea Čović Vidović.

Predstavništvo Komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo kulture i medija intenzivirat će svoju suradnju u nadolazećem razdoblju, osobito oko informiranja javnosti i dionika o podršci Komisije audiovizualnom, kulturnom i kreativnom sektoru te o jačanju kapaciteta, povećanju konkurentnosti i prilagodbi poslovanja na jedinstvenom digitalnom tržištu u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Pojedinosti

Datum objave
22. rujna 2022.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj