Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak26. ožujka 2021.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Poziv za medije: Press klub Europa - EU Strategija za cjepiva

Pozivamo Vas na praćenje 'Press klub Europa – EU strategija za cjepiva', u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, na kojem će sudjelovati predstavnici istaknutih hrvatskih i europskih institucija ,relevantnih za suzbijanje bolesti...

Poziv za medije: Press klub Europa - EU Strategija za cjepiva

Pridružit će nam se video-vezom John-F Ryan, ravnatelj Glavne uprave Europske komisije za zdravlje i sigurnost hrane i Noël Wathion, zamjenik izvršnog direktora iz Europske agencije za lijekove (EMA), a u Zagrebu će biti doc. Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Press klub se održava 31. ožujka 2021. od 14 do 15.30 sati, a program možete pratiti putem live streama na You tube kanalu Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Događaj će moderirati Eliana Čandrlić, glavna urednica Hrvatskog radija, a svi pratitelji prijenosa će moći postavljati pitanja tijekom rasprave koristeći aplikaciju Sli.do.

Prvi dio programa bit će posvećen razvoju EU strategije za cjepiva i svim izazovima kao i uspjesima koje je Strategija donijela. Drugi dio programa propitivat će buduće izazove koje će pred nas staviti pandemija bolesti COVID-19 kao i strateške odgovore Europske unije na sve buduće potencijalne prijetnje.

Sigurno i djelotvorno cjepivo presudno je kako bi kriza izazvana pandemijom koronavirusa bila okončana. Istovremeno, sigurnost, učinkovitost i isporuka cjepiva u središtu su javne rasprave diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj.

Pridružite nam se u prijenosu uživo i sudjelujte u dijalogu o odgovorima na tu i svaku sličnu buduću prijetnju.

Pojedinosti

Datum objave
26. ožujka 2021.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj