Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak6. svibnja 2024.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Potpredsjednica Komisije Šuica u Osijeku (7. 5. 2024.) i Rijeci (8. 5. 2024.)

Potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica tijekom ovog tjedna boravit će u Osijeku i Rijeci, u kojima Europska komisija ima svoje centre Europe Direct, aktivne u obilježavanju Dana Europe.  

Participation of Dubravka Šuica, Vice-President of the European Commission, in the European Seniors Union Congress on 'Holding Generations Together'

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku u utorak 7.svibnja u 12 sati Potpredsjednica Komisije Šuica održat će tako izlaganje „Demokracija i demografija u Europskoj uniji – postignuća i izazovi“, nakon čega će posjetiti Centar za nestalu i zlostavljanu djecu čija je izgradnja sufinancirana europskim sredstvima. 

Predavanje istog naslova Potpredsjednica Komisije Šuica u srijedu 8. svibnja u 18 sati održat će i u sklopu događanja u Gradskoj knjižnici RijekaUoči samog događanja, potpredsjednica Šuica posjetit će Dječju kuću u Rijeci, isto tako projekt sufinanciran EU sredstvima. 

Predstavnike medija zainteresirane za praćenje posjeta potpredsjednice molimo da nas kontaktiraju na mail adresu comm-rep-zag-mediaatec [dot] europa [dot] eu (comm-rep-zag-media[at]ec[dot]europa[dot]eu).

 

Pojedinosti

Datum objave
6. svibnja 2024.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj