Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak3. svibnja 2016.Predstavništvo u Hrvatskoj

Natječaj #EUinmyRegion za blogere i fotografe!

Europe In My Region jest komunikacijska kampanja koja se provodi na razini EU-a kao način poticanja građana da otkriju projekte u svojoj blizini koje financira EU te da saznaju više o njima.

20160503_eu-in-my-region.jpg

Kampanja koja traje od 29. travnja do 11. lipnja u 23 zemalja EU-a uključuje oko 1200 događanja. Aktivnosti će ove godine prvi put uključiti javnost u posjećivanje projekata i dijeljenje slika i iskustava na društvenim medijima:

- otvoreni dani projekata EU-a

- lov na blago,

- fotografski natječaj i

- kampanja vođenja bloga.

Tijek kampanje možete pratiti i na Twitteru uz #EuropeinmyRegion

Otvoreni dani projekata

Tijekom svibnja krajnji korisnici projekata koje sufinancira EU predstavljaju svoja postignuća građanima. Provjerite interaktivnu kartu događaja kako biste otkrili gdje i kada možete saznati više o projektima u svojoj zemlji.

Lov na blago

Princip igre: pronađite tragove skrivene diljem Europe i riješite kviz na internetu. Možete osvojiti putovanje u neki od glavnih europskih gradova. Zaigrajte!

Fotografski natječaj

Peto izdanje fotografskog natječaja na Facebooku istaknut će projekte koji su imali stvarni utjecaj na lokalne zajednice. Za sudjelovanje u ovom natječaju potrebno je snimiti fotografiju projekta koji financira EU. Pobjednici će imati priliku otputovati u Bruxelles ili osvojiti fotografski tečaj pod vodstvom profesionalnog fotografa.

Kampanja vođenja bloga

Žiri će izabrati tri najtalentiranija blogera koji su pisali o lokalnim projektima koja će pozvati u Bruxelles na Europski tjedan regija i gradova. Kako sudjelovati?

Doznajte vise o europskim projektima:

Pretraživanje projekata po zemljama / regijama

Europski strukturni i investicijski fondovi (ESIF) – baza podataka

Više:

Priopćenje za javnostTwitter: #EUinmyRegion

@EU_Regional

VIDEO zapis: EUinmyRegion

Izvor: Opća uprava za regionalnu i urbanu politiku

Pojedinosti

Datum objave
3. svibnja 2016.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj