Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak3. listopada 2016.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Jeste li kandidat za Europsku nagradu za digitalne vještine?

Europska komisija pozvala je danas zainteresirane na sudjelovanje u natječaju za Europsku nagradu za digitalne vještine (European Digital Skills Award) kojom želi nagraditi i promicati projekte usmjerene na razvoj digitalnih vještina za rad i život u...

Europska nagrada za digitalne vještine?

Tko se može prijaviti?

Natječaj je otvoren za sve projekte, bez obzira na njihovu lokaciju ili vrstu organizacije - nacionalne i lokalne institucije, tvrtke, obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva ili kombinacije tih organizacija.

Zašto?

Nagradom se želi identificirati projekte koji su postigli značajan ili mjerljiv utjecaj na razvoj digitalnih vještina u svojim sredinama te ih je moguće prilagoditi i primijeniti i na druge regije ili područja.

Nagrade:

  • Digitalne vještine u obrazovanju (Digital skills in education) – za transformaciju učenja i podučavanja digitalnih vještina u cjeloživotnom obrazovanju, obrazovanje učitelja i profesora.
  • Digitalne vještine za radno aktivne (Digital skills for the labour force) – za razvoj digitalnih vještina za rad u digitalnoj ekonomiji (prekvalifikacija ili dokvalifikacija zaposlenih ili nezaposlenih, savjetovanja za razvoj karijera)
  • Za bolje i kvalificiranije ICT profesionalce u Europi (More and better trained ICT professionals in Europe ) – za razvoj naprednih digitalnih vještina kod ICT profesionalaca u svim industrijama
  • Digitalne vještine za sve (Digital skills for all) – za projekte koji potiču razvoj digitalnih vještina kod svih građana

Kako se prijaviti?

Popunite obrazac za prijave (EN) na web stranicama Europske komisije

Rok za prijave:

30. listopada 206.

Napomena:

Finalisti će svoje projekte predstaviti na zajedničkoj konferenciji te će ih Europska komisija predstaviti u medijima, na svojoj web stranici i u newsletterima.

Nagrade u svim kategorijama dodjeljuju se 1. prosinca 2016. u Bruxellesu tijekom nastupne konferencije Koalicije za digitalne vještine i poslove (EN).

Dodatne informacije:

CNECT-DIGITAL-SKILLSatec [dot] europa [dot] eu

Pojedinosti

Datum objave
3. listopada 2016.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj