Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak11. veljače 2021.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Iskustva hrvatskog projekta e-Škole

Pozivamo vas na virtualno predstavljanje e-škole koje će se održati 23. 2. 2021., a na kojemu će sudjelovati potpredsjednica Europske komisije i povjerenica za demografiju i demokraciju Dubravka Šuica, povjerenica Europske komisije za koheziju i...

Iskustva hrvatskog projekta e-Škole

Prvi dio bit će posvećen predstavljanju sveobuhvatnog strateškog pristupa pripremi i provedbi projekta u Hrvatskoj i konkretnim iskustvima primatelja sredstava, Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNET, kao i nastavnika i učenika koji su imali prilike iskusiti unaprjeđenje nastave zahvaljujući ovome projektu.

U drugome dijelu okupit će se donositelji politika na nacionalnoj i regionalnoj razini, stručnjaci te predstavnici Europske komisije i instrumenta za zajedničku potporu projektima u europskim regijama JASPERS kako bi raspravljali o načinima na koje kohezijska politika može pomoći u uključivanju digitalnih tehnologija u obrazovni sektor.

Događaj će se održati na platformi Interactio, a poveznica će uskoro biti dostupna. Više o samom projektu možete saznati na sljedećoj poveznici.

Pojedinosti

Datum objave
11. veljače 2021.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj