Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak19. kolovoza 2020.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 2 min

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju godišnje je događanje tijekom kojega lokalne, regionalne i nacionalne organizacije predstavljaju najbolje programe i elemente strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (SOO)...

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Događanje je nakon pet godina preraslo u platformu za razmjenu iskustava dionika u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju diljem Europe i šire. Tjedan se ove godine održava u studenome u Berlinu, a stotine manjih događanja održavaju se diljem Europe tijekom cijele godine.
Postoje tri načina kako možete sudjelovati i pomoći u širenju poruke o prednostima strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te ispunjavanja privatnog i profesionalnog života.

Registrirajte događanje

Trenutačno se u okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju odvija 213 partnerskih događanja/aktivnosti u 26 zemalja, a u njima sudjeluje više od 625 000 ljudi. Ako organizirate događanje/aktivnost na temu SOO-a, registrirajte ga na internetskoj stranici kako bismo ga promicali i objavili na društvenim medijima, u biltenima i videozapisima. Prilikom registracije poslat ćemo vam promotivne materijale i alate za promidžbu događanja/aktivnosti na internetu.

Potičemo vas da organizirate digitalna događanja/aktivnosti u svrhu promicanja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Aktivnost može biti internetski seminar, digitalna medijska kampanja, internetski sajam karijera ili seminar na internetskim servisima kao što su Facebook Live i Instagram Live. Slijedite naš vodič kako biste se registrirali i postali službeni partner Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2020.

Podijelite svoje iskustvo

Ne zaboravite podijeliti s drugima svoje priče o uspjesima u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Na internetskim stranicama Europskog tjedna vještina možete pronaći upravo tome namijenjen odjeljak. Pročitajte priče organizacija i pojedinaca i pronađite nadahnuće u načinu na koji strukovno obrazovanje i osposobljavanje poboljšava njihove živote i živote njihovih zajednica. Jeste li u kontaktu s polaznicima SOO-a? Potaknite ih da nam pošalju priče o postignućima strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i nadahnu buduće polaznike diljem Europe.

Prijavite se za Nagrade za izvrsnost

Nagrade za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju odlična su prilika da predstavite svoju organizaciju ili obznanite svoju strast i predanost SOO-u. Nagradom se odaje priznanje predanim osobama, organizacijama i izvanrednim projektima te se nagrađuju njihovi napori. Ako sudjelujete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, organizirate ga ili podupirete, a smatrate da su vaše aktivnosti iznimne i želite ih podijeliti s europskom zajednicom za strukovno obrazovanje i osposobljavanje, prijavite se ovdje za jednu od nagrada za izvrsnost u SOO-u za 2020.

Pretplatite se na bilten Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju za informacije o najnovijim zbivanjima oko Tjedna, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih.

Pojedinosti

Datum objave
19. kolovoza 2020.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj