Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Informativni članak10. listopada 2023.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

„Diplomacy&Commerce“: nagrada za institucionalne odnose s medijima Predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj

U ime Predstavništva nagradu je preuzela voditeljica Andrea Čović Vidović (v.d.), dok je samu nagradu uručila predstavnica UNICEF-a za Hrvatsku Regina M. Castillo.

Diplomacy&Commerce

“Diplomacy & Commerce” međunarodni je stručni časopis posvećen kvalitetnoj analizi i komentiranju zbivanja u diplomatskoj i poslovnoj zajednici, a ove godine obilježava 6 godina djelovanja u Hrvatskoj. U ponedjeljak 9. listopada 2023. u zagrebačkom hotelu Esplanada tim je povodom organizirao svečanu dodjelu nagrada brojnim dionicima iz međunarodnih i nacionalnih institucija te komercijalnim partnerima, i to u više kategorija. Nagradu za jednu od njih – kategoriju najbolje institucionalne suradnje s medijima – osvojilo je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

 

U ime Predstavništva nagradu je preuzela voditeljica Andrea Čović Vidović (v.d.), dok je samu nagradu uručila predstavnica UNICEF-a za Hrvatsku Regina M. Castillo. Neki od dobitnika nagrade stručnog časopisa „Diplomacy&Commerce“ u ostalim kategorijama su Švicarska turistička zajednica za najbolju bilateralnu suradnju, Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine i Sjeverne irske u Hrvatskoj za najbolju suradnju veleposlanstava s medijima, a Hrvatska narodna banka za poboljšanje poslovne klime i uvjeta poslovanja.

 

Predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj ova je nagrada poticaj za još intenzivniji rad na suradnji s nacionalnim i lokalnim medijima u Hrvatskoj, svakodnevno izvještavajući o prioritetima Europske komisije.

Pojedinosti

Datum objave
10. listopada 2023.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj