Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Kontakti za medije
Kontakti za medije

Odjel za novinstvo i medije Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj informira hrvatske medije o politikama, inicijativama i programima EU-a.

Kutak za medije

Odjel za novinstvo i medije aktivno promiče izvještavanje o Europskoj uniji i Europskoj komisiji redovitom komunikacijom s medijima, organizacijom intervjua, seminara za novinare, okruglih stolova i putovanja za novinare te objavama priopćenja za medije o tekućim temama povezanima s EU-om koje su od interesa za hrvatsku javnost. Osim toga, Odjel izravno odgovara na novinarska i medijska pitanja o EU-u, organizira događanja za informiranje i komunikaciju te predstavlja Komisiju na konferencijama za medije u Hrvatskoj.

Kontakti za medije u Hrvatskoj

Andrea [dot] COVIC-VIDOVICatec [dot] europa [dot] eu (subject: Upit%20medija) (Andrea[dot]COVIC-VIDOVIC[at]ec[dot]europa[dot]eu)

Telefon: +385 (1) 4681 301

Mobitel: +385 91 510 6830

@andreacovic

 

Pretplata na informacije za medije Predstavništva u Hrvatskoj

Odjel za novinstvo i medije svakodnevno priprema sažetke aktualnih vijesti iz Europske komisije i drugih institucija. Ostanite u toku sa zbivanjima u EU-u i pretplatite se na naš COMM-REP-ZAG-MEDIAatec [dot] europa [dot] eu (subject: Pretplata%20na%20EK%20novosti) (dnevni bilten) ili na tjednu najavu aktivnosti.

Služba glasnogovornika Europske komisije