Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Javno mišljenje
Izrazite svoje mišljenje

Postoji niz načina na koje možete pridonijeti donošenju odluka u EU-u. U nastavku donosimo neke od najvažnijih.

Konferencija o budućnosti Europe
Konferencija o budućnosti Europe niz je rasprava koje vode građani, a omogućit će ljudima iz cijele Europe da podijele svoje ideje i doprinesu oblikovanju naše zajedničke budućnosti. Sudjelujte u konferenciji o budućnosti Europe i izrazite svoje mišljenje i zabrinutost u vezi s raznim temama.
javna savjetovanja
Izrazite svoje mišljenje o području, prioritetima i dodanoj vrijednosti djelovanja EU-a za nove inicijative ili evaluacije postojećih politika i zakona. Osim toga, građani i poduzeća mogu iznijeti mišljenja o postojećim propisima i novim politikama EU-a.
Europska građanska inicijativa
Europska građanska inicijativa jedinstven je instrument koji vam omogućuje da od Europske komisije zatražite da predloži nove propise i tako sudjelujete u oblikovanju EU-a. Ako se za određenu inicijativu prikupi milijun potpisa, Komisija odlučuje koje će mjere poduzeti.
Platforma "Fit for Future"
Predložite kako pojednostaviti i modernizirati postojeće zakone i prilagoditi ih budućim potrebama. Pomozite nam u radu Platforme i sudjelujte na portalu. Iznesite svoje mišljenje. Možete predložiti i nove teme.
Događanja

Saznajte više o događanjima u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.