Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Novinski članak18. prosinca 2017.Predstavništvo u HrvatskojPredviđeno vrijeme čitanja: 1 min

Održan prvi PRESS KLUB Europa

U Predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj održan je prvi Press klub Europa čiji je gost bio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, koji je zajedno s urednicima hrvatskih medija razgovarao o najvažnijim europskim temama u ovoj...

Press Klub Europa

Prvo okupljanje Press klub Europa u kojem su uz glavnog gosta predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića sudjelovali i urednici Katarina Periša Čakarun s HRT-a, Goran Ogurlić, glavni urednik Jutarnjeg lista, Bojan Divjak, glavni urednik Glasa Slavonije te Branko Mijić iz Novog lista. Polazna točka za razgovor je bila kratka retrospektiva europske godine 2017. nakon čega se nastavilo s europskim prioritetima do kraja mandata europskih institucija i Hrvatskoj perspektivi u Europskoj uniji u 2018. i 2019.

Press klub Europa ima za cilj podići svijest i razinu interesa u medijskom prostoru o europskom projektu i o širokom spektru povezanih tema. Želja nam je da se takvo okupljanje organizira više puta godišnje i u ostalim gradovima Hrvatske kako bismo svim hrvatskim građanima približili Europsku uniju i s nacionalnim i lokalnim medijima obradili njima važne teme – izjavio je g. Branko Baričević, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, prilikom pozdravnog govora.

Pojedinosti

Datum objave
18. prosinca 2017.
Autor
Predstavništvo u Hrvatskoj