Glavni sadržaj
Logotip Europske komisije
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Konferencije i sastanci na vrhu

7. izdanje LEAP Summita u Zagrebu

Zanima li vas kakve su nove prilike za posao i karijeru na raspolaganju? U kojoj je fazi tržište i kako na njega utječe razvoj tehnologije? Ili ste možda najviše zainteresirani za pitanja održivosti? Koja god vas tema suvremenog poslovnog života zani

Dođite na LEAP Summit u Zagrebu.

LEAP Summit 2022 održava se 12. i 13. svibnja u Zagrebu, u Branimir Mingle Mallu - CineStar Zagreb. Sudionike koje će okupiti očekuje veliki „skok“ za motivaciju i poznavanje područja koja su relevantna za njihovu budućnost. Sudionici iz više od 20 zemalja pratit će izlaganja više od 60 domaćih i inozemnih predavača koji su već ostvarili velike uspjehe na tri različite pozornice: LEAP stage, Ideas & Tech by EEN i Green stage. Teme na kojima će biti najveći naglasak obuhvaćaju poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Očekuje se i dolazak predstavnika tvrtki, start-upova i freelancera koji žele ostati u toku s novitetima, kao i drugih dionika koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu suradnju te istražiti nova tržišta. Primjerice, oni koji traže međunarodne prilike zasigurno će čuti važne informacije od Jaime Ruiz Huescar, stručnjakinje Europske komisije za e-mobility i smart mobility, dok entuzijasti za inovacije ne smiju propustiti nastup Lidije Kralj, stručnjakinje za umjetnu inteligenciju i podatke. Široka lista predavača uključuje i imena poputJosipe Majić, Zvonimira Matutinovića, Ance del Rio, Ivana Božića, Marija Žižeka, Igora Strejčeka, Vlatka Tutića, Damira Ciglara, Andreja Ribičića, Lane Jurčević, Puje Chakraborty, Miroslava Varge, Morane Zibar i Domagoja Jakopovića Ribafisha, a potpuna lista govornika dostupna je na službenim stranicama LEAP Summita. Među dosad najavljenim panelistima su predstavnici iz tvrtki IBM iX, Rimac Technology te Infobipa, a zainteresirani za tehnologije će sigurno posjetiti i predavanje Elisabette Lamboglia, inženjerke Europske svemirske agencije.

Predstavništvo Europske komisije i ove je godine generalni partner konferencije LEAP Summit , a organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i neformalnih edukacija.

  • Europska komisija
  • četvrtak 12. svibnja 2022., 09:30 - petak 13. svibnja 2022., 17.00 (CEST)
  • Hrvatska

Praktične informacije

Vrijeme
četvrtak 12. svibnja 2022., 09:30 - petak 13. svibnja 2022., 17.00 (CEST)
Mjesto
Branimir Mingle Mall - CineStar Zagreb
Hrvatska
Jezici
engleski
Internetska stranica
http://www.leapsummit.com/

Opis