Glavni sadržaj
Logotip Europske komisije
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Javne debate

Konferencija: Ususret Europskoj godini mladih o budućnosti Europe

Ususret Europskoj godini mladih s potpredsjednicom Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravkom Šuicom

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira javnu raspravu o konferenciji o budućnosti Europe, jedinstvenoj i pravodobnoj prilici da da europski građani i građanke rasprave o izazovima i prioritetima Europe. Konferencije su već organizirane širom Europe. Iza nas je na tisuću događanja i rasprava koje su se održala diljem Europske unije u sklopu Konferencije o budućnosti Europe, a na kojima su europski građani raspravljali o širokim rasponu tema, uključujući gospodarstvo, radna mjesta, socijalnu pravdu, obrazovanje, kulturu, mlade, sport i digitalnu transformaciju.

Ovom prilikom, studenti imaju mogućnost raspraviti o konferenciji sa potpredsjednicom Europske komisije za demokraciju i demografiju, Dubravkom Šuicom. Potpredsjednica Šuica je također zadužena i za predvođenje rada Komisije na participativnoj demokraciji i Konferenciji o budućnosti Europe, tako da ljudi mogu sudjelovati u oblikovanju načina na koji se upravlja EU-om i mjera koje poduzima.

Sudjelovanje na samom događanju podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem, video i audiosnimanjem te korištenjem snimljenih materijala za potrebe Europske komisije. Europska komisija ozbiljno shvaća zaštitu osobnih podataka. Svi osobni podaci obrađuju se u skladu s Uredbom (EU) 2018./1725. Glavna uprava za komunikaciju / Predstavništva Europske komisije sve osobne podatke obrađuju u skladu s tom uredbom.

 

Povezani sadržaj

Platforma Konferencije o budućnosti Europe

  • Europska komisija
  • petak 17. prosinca 2021., 10:30 - 12.00 (CET)
  • Zagreb , Hrvatska

Praktične informacije

Vrijeme
petak 17. prosinca 2021., 10:30 - 12.00 (CET)
Mjesto
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj - Kuća Europe
Augusta Cesarca 4-6, Zagreb, Hrvatska
Jezici
hrvatski
Organizatori
Predstavništvo u Hrvatskoj
Social media links

Opis