Glavni sadržaj
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj
Konferencije i sastanci na vrhu

8. izdanje LEAP Summita u Zagrebu #EuropskaGodinaVještina

Na četiri tematske pozornice LEAP Summit okupit će preko60 predavača iz vrha poslovnoga svijeta, a očekuje se preko 2000 uzvanika iz tridesetak zemalja. LEAP Summit prilika je za umrežavanje, učenje o digitalnim trendovima i raspravu.

LEAP Summit će i ove godine, osmi put za redom, okupiti najveća imena iz vrha poslovnoga svijeta na zagrebačkoj pozornici. Oni će, između ostalog, na jednom mjestu okupljati međunarodne govornike usredotočene na održivi razvoj i zeleni plan Europske unije s naglaskom na potrebu da mladi prepoznaju svoju važnu ulogu u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije europske budućnosti. Očekuju vas četiri tematske pozornice – Ideas&Tech, Green, Impact x20 i LEAP.

Osim potpredsjednice Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravke Šuice koja će otvoriti događanje, dugačka lista predavača uključuje i imena poput Andree Vena - glavnog službenika za klimu i održivost u Europskoj svemirskoj agenciji, Martina Mosslera - ESA Startups, Chiaru Cocchiara iz Europske organizacije za iskorištavanje meteoroloških satelita, Slađanu Ćosić, voditeljicu Europske investicijske banke za Hrvatsku. 

Prijave za osmo izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno.

  • Europska komisija
  • četvrtak 18. svibnja 2023., 10:00 - petak 19. svibnja 2023., 16.00 (CEST)
  • zAGREB, Hrvatska

Praktične informacije

Vrijeme
četvrtak 18. svibnja 2023., 10:00 - petak 19. svibnja 2023., 16.00 (CEST)
Mjesto
Kongresni centar Zagrebačkog Velesajma
Avenija Dubrovnik 15, 10020 zAGREB, Hrvatska
Jezici
engleski
Organizatori
Hrvatski ured za kreativnost i inovacije - HUKI
Internetska stranica
8. Izdanje LEAP Summita
Kotizacija
Ulaz uz prethodnu registraciju slobodan

Opis